Kriolipoliza

Kriolipoliza je inovativna metoda na području neinvazivnih postupaka za smanjenje masnih naslaga koje su otporne na dijete i fizičku aktivnost. Za manje od jednog sata počinjete da gubite masnoću bez hirurških postupaka, igli i posebne rehabilitacije a rezultati su dugoročni.


Tvrdokorne masne naslage na stomaku, bokovima, nogama, leđima, ispod brade su uglavnom otporne na obične metode mršavljenja. Teško ih se možemo rešiti prilagođenom ishranom i fizičkom aktivnošću.


Kriolipoliza je nova metoda uz pomoć koje vidljive delove tela preoblikujemo potpuno bezbedno, bezbolno i učinkovito. Deluje ciljano na masne ćelije bez povrede kože.

 

CoolSculpting - Inovativna metoda za smanjenje masnih naslaga

 

Princip Rada


Kriolipoliza zamrzne masne ćelije, rezultat je vitkija linija i zategnutija koža. U toku postupka sedite u udobnom položaju, područje na kojem odstranjujemo masne naslage vakumom usisavamo u sondu i postavimo između dve hladne ploče, patentiranom tehnologijom koja se naziva kriolipoliza bezbedno i učinkovito delujemo na masne ćelije bez povrede kože i drugih tkiva. Smrzavanje dovodi do uništavanja masnih ćelija putem apoptoze (prirodno izumiranje ćelija, aktivirano hladnoćom). Izumrle masne ćelije telo postepeno na bezbedan način trajno odstranjuje iz organizma. Koža i preostalo masno tkivo se prilagođavaju smanjenju volumena što popravlja definiciju tela na području gde se tretman izvodi. Većina tretmana smanjuje masno tkivo za najmanje 20%.


Nega Posle Tretmana i Rezultati 

 

Posle zamrzavanja masnih ćelija telu je potrebno vreme da postepeno odstrani one koje smo uništili zamrzavanjem. Prve rezultete ćemo videti posle 21 dan a konačan rezultat je vidljiv nakon 90 dana. Kriolipoliza je neinvanzivan, bezbedan, učinkovit postupak sa dugoročnim rezultatima.


Na mestu izvođenja tretmana nanesemo poseban gel koji ublažava nelagodnost. Vakum koji stvara aplikator na početku osećate kao uvlačenje kože ili blago štipanje, posle toga izvodimo hlađenje nakon kog dobijete blagu anesteziranost tog područja. Nakon postupka možete odmah da se vratite normalnim životnim aktivnostima.


Pozitivan rezultat Kriolipoliza i zadovoljstvo svojim izledom je obično dodatni stimulans i motivacija da u budućnosti bolje brinemo za svoje telo. Ako se slučajno dogodi da ponovo dobijete na težini ova će se ravnomerno rasporediti po celom telu a ne samo na tretiranim područjima.