BODY PRESS TRETMAN U BEOGRADU!

Body press predstavlja tretman koji će vam na najlakši način pomoći da se oslobodite viška kilograma, celulita, toksina, suvišne tečnosti, ali i da vratite oblik svom telu.

 

 

ZAŠTO JE BODY PRESS DOBAR ZA VAŠE TELO?!
S obzirom da živimo savremenim načinom života razne situacije utiču i donose niz nepoželjnih stvari, pa tako zastoj tečnosti u međućelijskom prostoru može da oteža tok limfe kroz limfne sudove, dok smanjeni protok telesnih tečnosti utiče da ishrana tkiva bude slaba. U našem telu se gomilaju toksini, odbrambeni mehanizam organizma je slabiji i samim tim je smanjena i otpornost prema bolestima.

KAKO DELUJE BODY PRESS?

Body press je idealan tretman kada su pomenuti problemi u pitanju budući da je reč o masaži kompresovanim vazduhom koja utiče na topljenju masnih naslaga, sprečava pojavu proširenih vena, poboljšava tonus kože i uklanja celulit.

Presoterapija – tretman koji će vam vratiti oblik telu i lakoću teškim nogama,osloboditi kilograma, celulita, suvišne tečnosti i toksina! Body Press funkcioniše na sistemu zatvorenog sistema u obliku odela koje je napravljeno od mekog plastičnog materijala i na čijim se "zidovima" nalaze manžetne koje se u ritmičnim intervalima napumpavaju i vrše pritisak na samu kožu, ali i tkivo ispod nje.

 

Ova limfna drenaža je zapravo terapija koja je izuzetno prijatna za telo, budući da tretira posledice dugotrajnog sedenja, viška kilograma, nepravilne ishrane, neprestanih stresova. Ovaj tretman utiče na lošu prokrvljenost tkiva, posebno stomaka, zadnjice i nogu. Takođe, bitno je napomenuti da je tretman izuzetno dobar i kada postoji problem oticanja nogu i celulita.

Elektrostimulacija mišića, odnosno izazivanje mišićnih kontrakcija različitim mikro strujnim impulsima mogu da otklone različite nedostatke na telu, u šta se možete i sami uveriti u koliko posetite estetski centar DR Džunić.

 

Body Press tretman traje oko 30 minuta i za to vreme sagoreva do 600 kalorija, ali isto tako ima i produženi efekat u narednih 48 sati kada telo izbacuje višak vode iz organizma.

 

KOJI SU EFEKTI TRETMANA?

 

* Topljenje masnih naslaga
* Dubinsko čišćenje kože
* Popravlja tonus kože i njenu teksturu
* Povećava hidrataciju kože
* Povećava elastičnost i čvrstinu kože
* Uklanja celulit
* Oslobađa telo viška vode i toksina
* Vraća oblik telu

 

KOJE SU PREDNOSTI BODY PRESS TRETMANA?!

* Reč je o veoma pouzdanom tretmanu
* Nema perioda oporavka
* Potpuno je bezbedan
* Traje 30 minuta
* Adekvatan je za sve tipove kože
* Može se raditi u toku cele godine
* Rezultat je odmah vidljiv
* Ne postoji neprijatan osećaj nakon tretmana
* Tretman je namenjen svim starosnim grupama