Laserska Analiza Kože

Laserska detaljna analiza kože je najnovija metoda koja je dostupana u ordinaciji DR DŽUNIĆ i koja na najprecizniji način uz najsavremeniji laser može da uradi objektivnu analizu vaše kože, što znatno olakšava dalju proceduru šta je vašoj koži zapravo neophodno kako bi bila blistava, zdrava i u savršenom stanju.KAKO FUNKCIONIŠE LASERSKA ANALIZA KOŽE?

 

Najsavremeniji laser kojim se dobijaju precizni rezultati funkcioniše tako što kamera i sam softver mere i analiziraju specifične parametre kože. Dobićete precizne informacije o stanju u kom se vaša koža nalazi, što uključuje pigment, elastičnost, kolagen vlakna u koži, vlažnost, masne naslage i kakve su pore i kako su raspoređene. Ovom analizom je takođe moguće saznati kakva je situacija kada su bore u pitanju, u kakvom su stanju trenutno, kako će se "razvijati" i gde potencijalno na licu mogu da se pojave bore u budućnosti.

 

KAKO PRIPREMITI LICE ZA LASERSKU ANALIZU KOŽE?!

Lasersku analizu kože je najbolje uraditi na potpuno čistom licu, što podrazumeva da je nekoliko sati pre dolaska na analizu (nekih pet sati) potrebno detaljno očistiti kožu od nečistoća i šminke. Nakon čišćenja na lice ne bi trebalo nanositi apsolutno ništa (kremu, tonik). Neophodno je da koža bude potpuno čista jer u suprotnom rezultat može biti neobjektivan jer šminka i razne nečistoće mogu da "sakriju" fleke, bubuljice ili neke druge nedostatke.

 

 

KOME JE NAMENJENA LASERSKA ANALIZA KOŽE?!

Laserska analiza kože je najpreciznija metoda da saznate u kakvom stanju se nalazi vaše lice, sve njegove prednosti i mane, tako da je kao takva namenjna apsolutno svima. Nema ograničenja kada su godine u pitanju.

 

ŠTA NAKON LASERSKE ANALIZE KOŽE?!

Nakon rezultata koji su dobijeni laserskom analizom kože doktor ima najbolji uvid šta će za vašu kožu biti najbolje rešenje i koji profesionalni tretmani i preparati bi za vas bili najidealniji i pomogli vam da vaša koža bude u najboljem izdanju.

 

DA LI POSTOJE KONTRAIDIKACIJE?!

Ne, nakon laserske analize kože ne postoje nikakve kontraidikacije i reč je o potpuno bezbolnoj proceduri.